Dieet Lecluyse | Bodysculptor
Menu

Bodysculptor

Sinds kort ben ik gestart met de bodysculptor. Dit toestel zorgt voor een extra ondersteuning tijdens je afslankproces en het werkt bovendien zeer relaxerend.

Wat is Bodysculptor?

Het is een medisch gecertificeerde techniek voor het verminderen van abdominale obesitas. Het doel is om de viscerale vetten te verminderen, hierdoor daalt de kans op heel wat metabole ziektes. Deze kuur wordt eigenlijk aanzien als een duurzamer alternatief dan zware chirurgische ingrepen.

Het is een moderne en efficiënte afslankmethode die door middel van lage frequentiegolven en micropressie de vetmassa doet verminderen en tevens helpt het ook bij het behandelen van cellulitis. Het behandelt succesvol gelaat (kin); armen, taille, heupen, dijen, kuiten en billen.


Werking

Door middel van het uitsturen van lage frequentiegolven wordt de samentrekking van de gladde spieren gestimuleerd zonder dat je dit merkt. Hierdoor stijgt je energieverbruik en stimuleert het tevens de lipolyse (vetafbraak).

 30 MIN BODYSCULPTOR = EEN VERBRUIK VAN ca 650 KCAL !

Daarnaast zorgt de bodysculptor ook nog voor een lymfedrainage. Dit zorgt voor het verwijderen van de vetzuren die zijn vrijgekomen door de lage frequentiegolven, en tevens ook een teveel aan vocht en het verwijderen van afvalstoffen. Dit alles helpt bij de versteviging en verbetering van de huid als ook bij de behandeling van cellulitis en zware, vermoeide benen.

Deze resultaten zijn reeds merkbaar na de eerste kuur!
 

Voor wie?

Bodysculptor kan zowel bij vrouwen als bij mannen toegepast worden. Zowel bij jong als oud. Er is geen enkel onwenselijk neveneffect ook niet voor personen met metabole problemen.
Uitzondering: Zwangeren en mensen met pacemaker.
Daarnaast is bodysculptor ook zeker geschikt voor mensen met verhoogd cholesterolgehalte, pijnlijke of stramme gewrichten, mensen met fybromyalgie en zware vermoeide benen.


Wat zijn de te verwachten resultaten

Verschillende medische studies hebben aangetoond dat het gemiddeld verlies in cm, na een volledige kuur van 12 sessies, ongeveer 1-2 kledingmaten bedraagt. Uiteraard kan dit wat variëren maar dit systeem biedt een concreet duurzaam resultaat!

Tevens ervaar je een fitter en ontspannen gevoel en voelt de huid zachter, steviger en strakker. Ook verbetert de vetverbranding en wordt het verwijderen van vocht en afvalstoffen gestimuleerd. En gedurende de behandelingen kun je heerlijk ontspannen.

Wil je hier meer informatie over en/of weten wat jouw investering hiervoor is, neem gerust vrijblijvend contact met mij op! 

Een afspraak maken Gratis e-course

Recente blogberichten


Dieet Lecluyse op Facebook

Webdevelopment by AtMires