Dieet Lecluyse | Spruitjes enzo: Hoe je anders leert kijken naar eten.
Menu

Spruitjes enzo: Hoe je anders leert kijken naar eten.

Kinderen en overgewicht: Hoe het werkt.

Kinderen en overgewicht! Iedereen kent het wel: Frietjes, pannenkoeken, dat lusten kinderen allemaal, of ze nu een gezond gewicht hebben of overgewicht, maar groenten bwah….vies. Witloof vinden ze maar niets, maar een snoepje lukt altijd. Je probeert het wel, maar het lukt niet altijd. Te vaak geef je toe aan het "gezaag en geklaag". Want zo werkt het nu eenmaal, de weg van de minste weerstand… En voor je het weet is je kind te dik, heb je een kind met overgewicht. Helemaal niet leuk, voor niemand!

Maar gelukkig kunnen wij jullie helpen! 


Kinderen en overgewicht: Wij zijn de kindercoaches op maat!

Ik leg je kort even uit hoe de kindercoaches van Spruitjes enzo! werken. 
Wij begeleiden zowel kinderen met overgewicht, maar evengoed jongeren met overgewicht. Samen met de ouders, streven we stap voor stap, naar een gezond gewicht en een aangepaste levensstijl. Wij werken niet met een dieet, maar wel met een aangepaste manier om af te vallen met blijvend resultaat. Hiervoor hebben we een aantal leuke coachingsmaterialen en aangepaste werkboeken die speciaal voor deze doelgroep ontwikkeld zijn. 

Spruitjes en Zo! is er voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar en hun ouders. Deze unieke coachingsmethode leert kinderen en jongeren hoe ze zelf goede keuzes kunnen maken. Ouders krijgen naast adviezen en informatie over gezonde voeding ook handvatten voor de praktijk, zodat zij thuis direct aan de slag kunnen met het verbeteren van de leefstijl van het hele gezin.

Kinderen en overgewicht, uniek en het werkt!

Ieder kind is uniek en verdient een kans op een lang en gelukkig leven. Kinderen en overgewicht is geen goede combinatie en kan zo’n lang en gelukkig leven in de weg staan. Pesten, gezondheidsklachten, onzekerheid, het zijn maar een paar zaken waar kinderen met overgewicht mee te maken krijgen.

Omdat ieder kind uniek is, biedt de methode Spruitjes en Zo! ook diverse mogelijkheden. Zo is er voor ieder kind met overgewicht een passende oplossing. En bovendien bieden we veel meer dan hulp bij overgewicht. Ook kinderen met ondergewicht, ouders die de strijd aan tafel zat zijn, een dwarse peuter die niet wil eten of een opstandige puber die zelf aan het lijnen slaat, allemaal kunnen ze bij ons terecht.

Heeft je kind een probleem op gebied van voeding en wil je graag weten wat Spruitjes en Zo! voor jou en je kind kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen met Spruitjes en Zo! helpen wij jou op goeie weg om te investeren in de gezondheid van je kind.

 

Een afspraak maken Gratis e-course

Recente blogberichten


Dieet Lecluyse op Facebook

Webdevelopment by AtMires