Dieet Lecluyse | Deelnemers delen hier graag hun ervaringen met afvallen.
Menu

Deelnemers delen hier graag hun ervaringen met afvallen.

Wat vinden klanten van Dieet Lecluyse
In deze korte video van 1 minuut vertellen mijn klanten wat ze vinden van mij én mijn werkwijze!
Klik hier of op de afbeelding om de video te starten. 

Testimonials:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kimberley: “8 kilo lichter na 2,5 maand én blij dat mijn vervelende buikje weg is!”

Na een onderzoek bij de dokter is gebleken dat mijn cholesterol te hoog was. Dit zag ik als het ideale moment om langs te gaan bij een diëtiste. Na enkele positieve reacties te hebben gelezen op sociale media heb ik uiteindelijk na veel wikken en wegen de stap gezet om een afspraak te maken bij Véronique Lecluyse. Bij onze eerste ontmoeting heeft Véronique mij grondig onderzocht om te kijken waar het probleem juist lag. Hierna hebben we samen gezocht naar een geschikte oplossing om mijn overtollige kilootjes over boord te gooien. De eerste 2 dagen waren een HEL! Maar deze dagen waren gelukkig zeer snel voorbij. Hierna ben ik overgestapt naar 1 gewone maaltijd en 2 vervangmaaltijden (shake, wrap met koude of warme groente).

Toen ik na 10 dagen terug naar Véronique moest zag ik aan de weegschaal dat mijn nieuw eetpatroon zijn vruchten afwierp ('s morgens ontbijten, neerzitten om te eten en de tijd hiervoor nemen). Ik was namelijk 1,8 kg lichter in 10 dagen. Dit resultaat gaf me de moed en de kracht om er terug volledig voor te gaan. Ondertussen eet ik nog 1 vervangmaaltijd per dag en ben ik in totaal reeds een kleine 8 kg verloren in 2,5 maand. Ook ben ik heel erg blij dat ik EINDELIJK verlost ben van dat vervelend buikje.

Ik kan iedereen Véronique aanraden als persoonlijke coach. Ze staat je bij met hart en ziel en steunt je wanneer je eens in een dipje zit. Hiermee wil ik je bedanken Véronique voor de nog steeds goeie samenwerking en het mooie resultaat.

Tot op onze volgende afspraak!
Kimberley 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

David: "Binnen 5 maanden 22 kilo kwijt; mijn “laatste” redding werkt echt!"

Al van kleins af aan ben ik bezeten van voetbal. Zodanig dat ik op een gegeven moment 6 op 7 voetbalde en ik op mijn beste periode 73 kg scherp stond! Op een moment dat ik het totaal niet had verwacht, sloeg het noodlot toe: Dubbele hernia, uitstralingen naar de benen en de dokters zeiden dat ik mijn schoenen aan de haak mocht hangen. Tot twee maal toe ben ik opnieuw begonnen maar ik moest telkens de dokters gelijk geven.

Van intensief sporten naar helemaal niets en in een waarde van 6/7 jaar ging ik van 73kg naar 117kg, een groei van 44kg :-( Ondertussen had ik ook al heel wat geld gespendeerd aan het afvallen maar telkens kwamen er kilo's bij ipv af. Ik had al vaker gedacht aan een operatie maar dat was dan ook het allerlaatste wat ik wou doen. Tot ik heel toevallig via een gemeenschappelijke Facebook vriend op de pagina van Véronique terecht kwam. Mijn redding... Zou later blijken! Ik vertelde mijn vrouw erover en zei dat ik dit nog eens wou proberen, een beetje wanhopig stemde ze toe met in het achterhoofd dat alle andere pogingen waren mislukt.

Op 10 juni 2015 maakte ik voor het eerst kennis en voelde ik mij onmiddellijk op mijn gemak. Véronique deed de nodige testen, gaf mij een grondige uitleg en gaf me de keuze uit welke mogelijkheden er waren en ik kon aan de slag! Ik koos ervoor om met vervangmaaltijden te werken, de uitgebreide keuze aan deze maaltijden is enorm zodat het niet eentonig wordt en je genoeg kan afwisselen. De eerste twee dagen is het even tanden bijten  maar daarna was het heel doenbaar. Ik mocht haar steeds contacteren als ik een vraag had over bepaalde voedingsmiddelen en ik kreeg steeds de gepaste info om terug verder te kunnen.

En ondertussen zijn we vijf maanden verder en staat de teller op 95kg! Ik voel mij veel beter, kan terug spelen met de kids zonder te moeten zeggen even rusten want papa is moe, terug naar boven lopen zonder te moeten hijgen en eerst 5 min op bed liggen om te bekomen. En het allerleukste is de kledij die steeds smaller wordt en de extra gaatjes dat je mag prikken in je broekriem.

Ik ben heel blij dat ik Véronique heb ontmoet, door haar heb ik weer een beter en normaler leven. Ik raad haar iedereen aan, bedankt Véronique!

Met vriendelijke groeten,
Familie Merlevede

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Britt: "Na 8 maand 30kg lichter, ik voel mij ongelooflijk goed en heel energiek!"

Begin februari ben ik van start gegaan bij Véronique. Ik had al heel wat mooie resultaten zien passeren en ik was er helemaal klaar voor. Ik was al goed vertrouwd met het equilibre3 principe, aangezien mijn tante sinds kort ook opgestart was. Nadat Véronique heel wat uitleg gegeven had omtrent de bia-meting, en wat ik kon bereiken was ik nog meer overtuigd: Deze keer zou ik wel slagen! 
De eerste twee dagen vond ik heel lastig om te doen maar daarna verliep alles veel veel beter. De verdere vervangmaaltijden zoals de repen, de flakes... vond ik heel lekker en uiteraard ook heel praktisch.

Tijdens de eerste weken verliep mijn gewichtsverlies vrij vlot, maar toen bleef ik wat stabiel. Natuurlijk niet echt motiverend, maar daar spoorde Véronique mij aan om extra te gaan bewegen. Met mijn leeftijd, mijn goeie lichaamssamenstelling zou dit zeker een extra duw geven. En niets was minder waar, ik zag de weegschaal weer naar beneden gaan. Ik bouwde snel af naar 3 gewone gezonde maaltijden, in combinatie met extra sporten en zo sta ik hier dan, 8 maand later en 30kg lichter!

Nog steeds kan ik het niet geloven, maar ik heb het echt gedaan! Ik voel mij ongelooflijk goed en heel energiek. Ik eet 3 gezonde maaltijden (geen tussendoortjes hé Véronique :)) en mijn sporten is een deel van mezelf geworden! Supertrots op mezelf.
 Maar ook jij kan het: Wil je het echt? Dan lukt het je zeker, maar laat je professioneel begeleiden, zonder was ik echt zover niet geraakt!
 Thx Véronique...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Matthyn: "Na 4,5 maand 15kg afgevallen, nooit gedacht dat dit mogelijk was!"

Na heel lang twijfelen en overtuigd te zijn dat ik er toch alleen wel zou in slagen, heb ik begin mei dan toch contact opgenomen met Véronique. Ik vond het verhaal van Anaïs en vele anderen vrij sterk, dus dacht ik: Alleen lukt het mij niet, dus ik geef het toch een kans. Ik had intussen al gelezen dat ik ook met maaltijdvervangers kon werken en dit bleek voor mij de meest praktische oplossing. Véronique heeft me heel grondig uitgelegd wat mijn probleem was, dat ik dit ook met gewone gezonde voeding kon gaan oplossen, maar we kozen samen toch om de start wat intensiever aan te pakken, en dus met 2 vervangmaaltijden en 1 gewone maaltijd te werken. En mocht het niet lukken dan was er zeker nog een alternatief.

De eerste twee dagen was eventjes de knop omdraaien maar daarna was ik meteen, wonder boven wonder, vertrokken. Hoe ongelooflijk ik dit ook vond, maar mijn hongergevoel was meteen weg, mijn drang naar zoet... En ik mocht toch een heel uitgebreide maaltijd nuttigen. Na een paar weken voelde ik mij al meteen veel fitter en raadde Véronique mij ook aan om wat extra beweging erbij te nemen. Intussen ben ik 4,5 maand verder en ben ik 15kg kwijt. Ik eet nu weer 3 gewone gezonde maaltijden, want dat was ook mijn bedoeling: Eerst snel resultaat en dan stabiliseren. Ik sport frekwent en ik eet heel gezond en gevarieerd. Ik voel mij stukken beter en fitter dan een paar maanden terug. En heb ik een feestje ofzo: Geen probleem, ik kreeg heel wat handige tips hoe ik dit moet aanpakken.

Ik ben heel blij dat ik uiteindelijk de stap heb durven zetten, ik weet nu wat belangrijk is en wanneer ik best eet, dit kan ik zeker voor de rest van mijn dagen volhouden!
Hopelijk kan mijn verhaal jou ook inspireren? Niet twijfelen: Gewoon proberen, ook jij kan het!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Maika: "In 15 weken bijna 15kg lichter! Als ik het kan, dan kan iedereen het!"

Op dinsdag 2 juni 2015 kwam ik voor de eerste keer bij Véronique langs. Het speelde al een tijdje in mijn hoofd om hulp te zoeken om van mijn overtollige kilo's af te raken. Maar altijd was er wel iets die me tegenhield. Natuurlijk probeerde ik ook zelf meerdere keren om wat te vermageren, helaas was dit telkens zonder succes.

Ik ben 30 jaar, ben gelukkig getrouwd en heb drie schatten van kindjes. Nu 8j, 6j en 4j. Toen we in het voorjaar naar enkele feesten moesten, ging ik shoppen. Mezelf in het nieuw zetten. Toen kreeg ik echt een mentale klop. Zeer veel mooie dingen, helaas ofwel mijn maat niet meer ofwel helemaal niet mooi, want ik was te dik. Toen heb ik tegen mezelf gezegd, zo wil ik niet meer doorgaan. Er was iets in mezelf die zei, als ik zo verder doe, dan komt het niet goed. Dus maakte ik met Véronique een afspraak. Streefdoel -17kg. Op dinsdag 2 juni was het zover. Ik kwam bij Véronique langs en kreeg een hele hoop uitleg. Maar zij gaf me ook de moed om eraan te beginnen. Het ging me lukken zei ze, ik twijfelde of ik het ging volhouden. Ik was vooral bang om honger te hebben... Ik koos voor de shakes, 2 shakes per dag en 1 gezonde maaltijd. En natuurlijk anderhalve liter water. Toen ik met alles thuis kwam zei mijn man, ga jij dit volhouden? Waarop ik zei, ik ga ervoor!

Na twee weken mocht ik bij Véronique terug komen. Wat was ik benieuwd, en heb ik me moeten inhouden om eens niet op de weegschaal te gaan staan. Het resultaat na de eerste twee weken was fantastisch -3.3kg. Dit gaf me de boost om door te gaan. Het lukte perfect met de shakes, ik had geen honger tussendoor. Het water drinken ging ook goed. Op aanraden van Véronique stapte ik over naar het drinken van ander soort water. Ook dit had een heel positief effect, en het water smaakt trouwens ook heel lekker. Controle na controle minderde mijn gewicht. Ondertussen zijn we 15 weken verder en ben ik 14,8kg lichter. En overgeschakeld naar 1 shake per dag , die ik 's middags neem. Ik voel me heel goed in mijn vel, voel me veel fitter. En 2 kledingmaten minder al. Het einddoel is in zicht, dus blijven we ervoor gaan.

Veronique, ik wil jou echt wel bedanken!!! Jouw tips en begeleiding zorgen ervoor dat het "aangenaam" afslanken is. Zelfs al ik een mailtje stuur met een vraag, krijg ik super snel reactie terug.

Ondertussen zijn ook al drie mensen die ik ken bij jou gestart. Het is een manier van afslanken die zeker vol te houden is, en zeker aan te raden is. Als ik het kan, dan kan iedereen het!

Groetjes,
Maika

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nathalie: "Na 3 maanden mijn zwangerschapskilootjes al weer kwijt"

In februari 2015 ben ik bevallen van een wolk van een dochter. Een heerlijke zwangerschap achter de rug met 20kg meer op de weegschaal, maar die zouden wel verdwijnen na de bevalling...dacht ik....Een paar weken na de bevallig bleek dat ik nog 10kg over had: Ik voelde mij helemaal niet goed in mijn vel, ik voelde mij dik en ik wou zo graag terug in mijn vroegere kledij passen. Heel wat feestjes kwamen eraan en ik vond niet ééns een gepast kleedje... Maar alles wat ik deed mislukte telkens, en ik zag geen enkele verandering op mijn weegschaal.
 In juni ben ik terug beginnen werken en ik had ook helemaal mijn draai terug gevonden, dus nu was het moment aangebroken om die overtollige kilootjes eraf te werken.

Ik besloot om professionele hulp in te roepen, want ik had het altijd al zelf geprobeerd. Via, via had ik gehoord dat ik zeker bij Veronique moest langs gaan, zij zou mij zeker helpen, en een week later had ik al een eerste afspraak gemaakt.
 Tijdens ons eerste gesprek was mij meteen duidelijk wat ik moest doen en wat een haalbaar doel voor mij zou zijn. Ik wilde 10kg kwijt maar ik kon gaan tot -13kg ,volgens de metingen die Veronique uitvoerde... Het gesprek voelde goed aan en ik voelde mij meteen op mijn gemak bij haar. Ik vertelde haar dat ik een persoon ben die graag op korte termijn wat resultaat ziet, en dit mij dan enorm zou motiveren om door te zetten. Dus stelde Véronique voor om te starten met 2 vervangmaaltijden en 1 gezonde maaltijd, dit was de beste keuze voor mij. Ik zag dit volledig zitten en ben er meteen voor 100% voor gegaan.

Na 2 weken had ik al een zeer mooi resultaat dus met mijn motivatie ging het super goed. Die vervangers vind ik echt geweldig lekker, ik heb totaal geen honger. Alleen het water drinken ligt mij moeilijk, maar daar werk ik aan.
 Intussen ben ik nu bijna 3 maanden verder en ben 9 kg kwijt! Ik voel mij stukken beter in mijn vel, kan terug in al mijn kleren van voor mijn zwangerschap! Ben reeds beginnen sporten omdat ik mij daar door nog beter voel. Ik wil graag nog 4 kg kwijt, ben intussen de maaltijdvervangers aan het afbouwen, en dit zal mij zeker lukken! Dankzij de goeie begeleiding van Veronique.

Ik zou het iedereen aanraden om dit ook te doen! Twijfel niet langer als je het echt wil, het lukt je ook zeker en vast! 
Je zal zien dat je je als herboren voelt!

Nathalie, een trotse en fitte mama

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Geraldine: "3 maanden later en 21 kg minder: YES!" 

Ik vertel hier waarschijnlijk mijn verhaal dat iedereen wel herkend: "Al lange tijd ga ik het gevecht aan met mijn weegschaal, paar kilootjes eraf en hupla alles er weer bij. Maar maandag of volgende maand ga ik het toch ééns anders proberen. En weer herviel ik telkens in hetzelfde patroon: Ofwel moest ik mij uithongeren om wat resultaat te halen ofwel moest ik helemaal anders eten dan de rest van mijn gezin... NIET vol te houden dus.

Na lang aarzelen (want de stap zetten om hulp in te roepen is niet zo evident hé?) heb ik uiteindelijk dan toch contact opgenomen met Véronique. Ik had al zoveel gehoord en gelezen over haar en haar manier van werken dat ik het ook een kans wou geven. Ik ben gestart met de bedoeling om 10kg af te vallen, dat zou mij al een heel stuk gelukkiger maken. Na een heel intense eerste kennismaking en uitgebreide uitleg begreep ik nu waarom het altijd fout liep. Nog nooit gehoord waarom ik best maar 3 keer per dag eet maar ik ben er meteen met volle moed tegenaan gegaan.

Ik had direct het gevoel dat dit mij zou vooruit helpen, ik wou het zeker een kans geven. En het resultaat mag er zijn: 3 MAANDEN verder en ik ben reeds 21KG AFGEVALLEN. Dit heb ik nog nooit eerder bereikt en soms kan ik het steeds nog niet geloven, maar mijn weegschaal liegt niet en ik voel mij gewoon als herboren. Ik heb de energie terug om samen met mijn dochter te zwemmen, te wandelen... om gewoon de dingen te doen die je als mama doet met je dochter, maar wat mij niet meer lukte door mijn overgewicht. En bovendien heb ik deze zomer heel hard genoten van de vakantie maar dankzij de handige tips van Véronique zelfs nog wat afgevallen! Ik ben supertrots op mezelf en uiteraard mijn diëtiste Véronique eeuwig dankbaar: Dankzij haar ben ik zover geraakt! Gewoon de stap zetten en proberen!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

GertJan: "16kg lichter in amper 2 maanden!"

"Bedankt Véronique, ik hoef je niet veel uitleg te geven bij deze foto's? Alleen was me dit zeker niet gelukt, al zoveel geprobeerd en niets lukte. Naar aanleiding van de vele getuigenissen die ik las heb ik ook de stap gezet. Ik moest dit al veel vroeger gedaan hebben. Zelfs na mijn vakantie ben ik nog 2 kg afgevallen, en ik heb zeker ook af en toe een extra genomen. Ik sport nu ook veel regelmatiger en ik voel mij super. Nog een duwtje en ik ben er. Ik heb al heel wat van mijn vrienden aangespoord om ook de stap te zetten!"

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sabine & Didier: "Samen 42kg minder!" 

Didier: In september 2014 ben ik naar mijn huisarts toegestapt met een resem aan klachten: Ik sliep niet goed, weinig energie, mijn gewrichten deden pijn, ik had nergens geen zin meer in. Toen wist ik: Zo kan het niet meer verder. Mijn huisarts heeft me meteen doorverwezen naar Véronique Lecluyse: "Zij zal je zeker wel kunnen helpen" was zijn boodschap. Na een eerste uitgebreid gesprek met Véronique besefte ik nog meer dat het vijf voor 12 was. Zij heeft mij heel grondig uitgelegd wat mij te doen stond en hoe ik dit best ging aanpakken. Ik koos om te werken met de vervangmaaltijden, omdat dit voor mij makkelijker en beter was. Na 11 maand ben ik reeds 26,7 kg kwijt. Ik voel mij zoveel beter, ik ben zo content dat mijn huisarts mij toen doorverwezen heeft, want alleen zou ik hierin nooit geslaagd zijn. Ik heb het niet altijd makkelijk, en soms blijf ik ook ééns wat hangen, maar dan is Véronique daar met een extra tip of extra motivator en ik ben weer vertrokken. Ik voelde mij na 10 lichter al zoveel beter dat ook mijn echtgenote de stap gezet heeft. Met twee gaat alles natuurlijk veel beter :). Ik wil graag nog 10 kg afvallen en dat zal me zeker lukken.

Sabine: Toen mijn man de stap zette naar Véronique was ik overtuigd dat mij dit alleen ook wel ging lukken. Maar na een aantal weken zag ik nog maar weinig verschil op mijn weegschaal, terwijl de kilootjes er "afvlogen" bij mijn man. Toen wist ik "ik heb ook hulp nodig" en ben ik samen met mijn man meegegaan. Intussen ben ik 5 maanden bezig en verloor reeds 15,5kg. Ongelooflijk toch? En we genieten natuurlijk regelmatig nog ééns van iets lekker, dat moet ook zegt Véronique, maar we hebben een mooi evenwicht gevonden. Ik wil graag nog 10kg kwijt en dan mijn kleerkast vernieuwen. Wij voelen ons beiden stukken beter, veel meer energie.

Mijn boodschap naar mensen die twijfelen: "Gewoon doen, ik was ook overtuigd dat het mij alleen wel zou lukken: Doen, doen, doen!"

          

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Simon: "Dit dieet werkt echt voor mij"

Ik voelde mij al lang niet meer goed in mijn vel, mijn conditie was beneden alle peil, ik vond geen kledij meer die mij nog paste en ik had geen energie meer. Ik besefte heel goed dat ik dringend aan mijn gezondheid moest gaan werken, maar ik had al zelf zoveel geprobeerd en ofwel nooit kunnen volhouden ofwel helemaal geen resultaat geboekt, dus mijn motivatie was ver te zoeken. Daarom besloot ik om in januari de stap te zetten om mij professioneel te laten begeleiden en aan mijn gezondheid te gaan werken. Daarom heb ik contact opgenomen met Véronique Lecluyse.

Tijdens een eerste uitvoerig gesprek werd me meteen duidelijk wat ik al die tijd voordien verkeerd deed en waarom ik er nooit in geslaagd ben om relatief wat kilootjes kwijt te geraken. Ik wist meteen wat mij te doen stond en wat een haalbaar doel voor mij zou zijn. Ik ben opgestart met 2 vervangmaaltijden en 1 gewone gezonde maaltijd, omdat dit de beste keuze was voor mij. Ik heb er absoluut geen probleem mee gehad, ik zag ook meteen resultaat waardoor mijn motivatie uiteraard alleen maar toenam en bovendien smaken die vervangers lekker. Ik heb niet het gevoel dat ik iets moet laten, ik moet gewoon met een aantal principes rekening houden en dat lukt mij zeer goed.

Intussen ben ik 4 maand verder en ben ik al een goeie 30kg kwijt! Nooit gedacht dat ik hierin zou slagen. Ik voel mij stukken beter in mijn vel, veel fitter, meer energie, meer zelfvertrouwen, ik sport terug, ik zweet veel minder en ik kan terug naar een gewone kledingzaak. Ik eet intussen twee gewone maaltijden en nog 1 vervangsoep. Ik wil graag nog 10kg kwijt maar dat zal me zeker lukken. Dankzij de goeie begeleiding van Véronique weet ik wat mijn aandachtspunten zijn. Ik zou het iedereen aanraden om te investeren in je gezondheid, je bent gewoon een ander mens!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Justine: "Van nul conditie naar een veel betere uithouding, meer kracht en vooral meer energie..."

"Vorig jaar mocht ik in september starten binnen een nieuwe job: Nieuwe mensen om me heen, nieuwe uitdagingen... Meer tijd voor mezelf doordat ik minder lang onderweg was. Het voelde goed en ik begon met twee uurtjes in de week te sporten bij Move Clever. Mijn conditie werd steeds beter en ook de eerste kilo'tjes (+/- 5 kg) verdwenen. Maar na de verschillende succesverhalen te horen en te lezen, besloot ik bij Véronique langs te gaan. Eind januari stapte ik een beetje onwennig binnen... 10 kilo wou ik kwijt. Het leek in mijn ogen eigenlijk nog steeds onmogelijk, maar we kunnen maar proberen. Véronique vertelde me dat ik 17 kg kon verliezen... Dat was helemaal om van te dromen.

Maar we gingen van start met 2 vervangmaaltijden en 1 mooi afgewogen en gezonde maaltijd. En wonder bij wonder: Dit werkte! Ik mocht de nodige commentaar van mijn omgeving aanhoren: Je zal dat niet volhouden, wacht maar tot je stopt met je shakes... Gelukkig was Véronique er op die momenten met de juiste tips om te blijven volhouden. De kilo's verdwenen en daardoor ging ik ook nog wat extra sporten door tussendoor te gaan lopen en wat extra lessen bij Move Clever te volgen. Van nul conditie naar een veel betere uithouding, meer kracht en vooral meer energie. Wie had dat gedacht!

Intussen ben ik totaal zo'n 22 kg kwijt. Zo'n 17 kg dus sinds eind januari toen ik startte met het dieet. Al veel meer dan ik had gedacht en we gaan op z'n minst voor nog 5 kg er af! In het weekend geniet ik nu al van twee gewone maaltijden en 1 vervangmaaltijd. Een eerste voorbereiding om terug naar 3 gewone maaltijden te gaan.

We zijn er bijna, nooit gedacht dat dit zou lukken!

    

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gaëlle: "Véronique was "mijn laatste hoop"..."

Al van kleinsaf aan is er “de strijd met de kilo’s” geweest! Toen ik enkele jaren geleden inmiddels 85 kilo woog, heb ik een harde strijd gestreden en ben op m’n eentje erin geslaagd om 23 kilo te vermageren. Maar toen ik ging samenwonen, kwamen de kilo’s er weer bij en woog ik bijna 68 kg. Het lukte me niet meer om me opnieuw op te laden en weer een volgende strijd te beginnen! Tot ik besloot om bij EQ3 Mentor Véronique Lecluyse langs te gaan. Ze was “mijn laatste hoop…”. Ze nam alle tijd om naar mijn verhaal te luisteren. Daarna gingen we samen op zoek naar het beste plan voor mij om aan de slag te gaan.

Ik ben gestart op 12 november 2014 met als startgewicht 67,3 kg. Tijdens mijn laatste sessie op 25 februari 2015 woog ik nog 59,3 kg. 59 kg was mijn vooropgesteld doel, dus je kan je wel voorstellen dat ik ontzettend gelukkig was met dit resultaat! 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kristof: "Dit dieet is veel makkelijker vol te houden dan elk ander dieet"

Als vrachtwagenchauffeur heb ik weinig regelmaat en eet ik het verkeerde op het verkeerde moment. Met een gewicht van 138,5 kg was ik veel te zwaar en kon niet lekker spelen met onze kleine dochter. Haar geboorte gaf dan ook een boost om iets te veranderen. Door het Equilibre3 programma ben ik meer gaan letten op wat ik eet en wanneer ik eet. Ik ben nu al 21,5 kg afgevallen in 9 maanden en wil nog 17 kilo kwijt. Omdat mijn zelfvertrouwen zoveel verbetert, wil ik er mee doorgaan. Aan anderen wil ik zeggen: als je het zelf wilt, doe het!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Amelieke: "Ga er voor want het helpt echt!"

Amelieke heeft uiteindelijk ook de stap gezet, na lang twijfelen... Intussen verloor ze al meer dan 18kg, lees hier haar ervaring: 
Als je 18 jaar bent en 105 kilo weegt dan moet er wat gebeuren. Via internet vond ik informatie over Equilibre3. Dit programma is echt anders dan de vele diëten die ik al alleen heb geprobeerd en waar ik uiteindelijk meer kilo's aan overhield dan waar ik mee begonnen was. Na een eerste afspraak met mijn mentor was ik al heel enthousiast. Ik ben goed op weg naar mijn streefgewicht van 69 kilo. Soms heb ik het even moeilijk en dan is het erg fijn dat je mentor achter je staat en je tips geeft om ook de moeilijke momenten te overwinnen. Mijn omgeving reageert heel positief op wat ik al bereikt heb en dat helpt zeker om door te gaan.

   

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Melissa: "Ik heb mij nog nooit zo fit en gezond gevoeld"

Melissa verloor in amper een paar maanden tijd meer dan 25 kg.

In 2012 heb ik de stap gezet naar Véronique om mij te laten begeleiden. Ik voelde mij al een hele tijd niet goed in mijn vel, mijn gezondheid begon eronder te lijden, ik paste niet meer in de kledij die ik wou, ik was het beu... Veronique leerde mij waarom het zo belangrijk is om 3 maaltijden per dag te nemen en met heel wat handige tips slaagde ik vrij snel in het bereiken mijn doel. Dankzij het gebruik van een maaltijdvervanger was het voor mij ook makkelijker om vol te houden, en zo geleidelijk aan over te stappen naar 3 gewone gezonde maaltijden.

Veronique heeft mij heel sterk gesteund zelfs wanneer het even moeilijker ging kon ik altijd bij haar terecht voor een goeie motivatietip. Zelfs na al die tijd slaag ik erin om mijn gewicht onder controle te houden en voel ik mij super! Ik heb veel meer energie, kan weer shoppen waar ik wil en ik geniet zeker ook nog van een etentje of een feestje.

Iedereen die iets wil doen aan zijn gewicht zou ik het zeker aanraden om de stap te zetten, want alleen kan je dit niet!
Veel succes aan alle starters!

Een afspraak maken Gratis e-course

Recente blogberichten


Dieet Lecluyse op Facebook

Webdevelopment by AtMires